O Nama

O nama

Dobrodošli!

Građevinsko reduzeće Invest gradnja d.o.o. je jedno od vodećih kompanija za izvođenje građevinsko-zanatskih radova u Doboju.
U našim građevinskim poduhvatima smo vođeni idejom da efikasno, brzo i uz vrhunski kvalitet udovoljimo zahtjevima naših investitora.

Pristup koji je postao ključ uspjeha podrazumjeva insistiranje na primjeni najstrožih profesionalnih i etičkih standarda, zapošljavanje visokokvalifikovanih kadrova, upotrebu savremenih tehnologija i primjenu inovacija u tehničkim i estetskim aspektima graditeljstva.

Stručni i kvalitetni kadrovi, te savremena građevinska mehanizacija i oprema čine osnovnu snagu kompanije pri uspješnoj realizaciji projekata.

Osnovne vrijednosti kompanije su izvođenje radova u skladu sa preuzetim rokovima i dogovorenim kvalitetom, te kontinuirana komunikacija sa naručiocem projekta u cilju eventualnih nepravilnosti koje se mogu javiti tokom izvršenja dogovorenog posla.

Kompanija je od svog osnivanja u stalnoj ekspanziji sa tenzijama ka daljem razvoju poslovanja.

Kompanija zasniva svoje svakodnevno postojanje i rad na sljedećim principima:
- Naše graditeljstvo služi da zaštiti i da uvijek iznova stvara osjećanje sigurnosti, jer to želimo i sebi i drugima.
- Naše graditeljstvo je namjenjeno i naraštajima koji dolaze, jer ih i mi imamo.
- Naše graditeljstvo je izazov ostvarenju vizije i vječita želja za stvaranjem novih djela, novih objekata koji će biti naš simbol i naš ponos koji će služiti novim pokoljenjima.
- Naše graditeljstvo predstavlja čast graditeljima i njihovim naraštajima, jer do svoje časti čvrsto držimo.
- Naše graditeljstvo se ne smije suprotstavljati prirodi i ne smije izazivati gordost - jezičke razlike graditelja Vavilonske kule sigurno nisu jedini razlog zbog kojih ona nikada nije izgrađena.

Naša vizija je graditeljstvo u harmoniji sa svojim okruženjem, graditeljstvo koje svojom savremenošću govori sve jezike i povezuje ljude širom svijeta, ali i graditeljstvo koje će biti savremeno i pokoljenjima koja će nas nasljediti.

Invest Gradnja
Adresa: Svetog Save 35 / Doboj Republika Srpska 74000 Bosna i Hercegovina
El. pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Telefon: +387 53 24 11 19
Faks: +387 53 24 19 77
Broj mobilnog telefona: +387 65 57 52 35
JIB: 4400016890009...Kontakt podaci

Stambeno poslovni objekat Centar 6

Novi Stambeno-poslovni objekat CENTAR 6 nalazi se u u završnoj fazi izgradnje te sa sigurnošću možemo kazati da će objekat biti završen u predviđenom roku.