Foto galerija

Stambeno-poslovni objekat CENTAR VI

Stambeno-poslovni objekat CENTAR 6 nalazi se u ulici CARA DUŠANA. U neposrednoj blizini objekta nalazi se SREDNJOŠKOLSKI CENTAR i dva TRŽNA CENTRA. Idealan položaj stambenog objekta CENTAR 5 ogleda se upravo u njegovoj blizini obrazovnoj ustanovi i tržnim centrima, tako da predstavlja odlično mjesto za stanovanje i školovanje.

Opširnije...

Stambeno-poslovni objekat CENTAR V

Stambeno-poslovni objekat CENTAR 5 nalazi se u ulici CARA DUŠANA. U neposrednoj blizini objekta nalazi se SREDNJOŠKOLSKI CENTAR i dva TRŽNA CENTRA. Idealan položaj stambenog objekta CENTAR 5 ogleda se upravo u njegovoj blizini obrazovnoj ustanovi i tržnim centrima, tako da predstavlja odlično mjesto za stanovanje i školovanje.

Opširnije...

Stambeno-poslovni objekat CENTAR IV

Stambeno-poslovni objekat CENTAR 4 nalazi se u ulici CARA DUŠANA. U neposrednoj blizini objekta nalazi se SREDNJOŠKOLSKI CENTAR i dva TRŽNA CENTRA. Idealan položaj stambenog objekta CENTAR 4 ogleda se upravo u njegovoj blizini obrazovnoj ustanovi i tržnim centrima, tako da predstavlja odlično mjesto za stanovanje i školovanje.

Opširnije...

Stambeno-poslovni objekat CENTAR III

Novi Stambeno-poslovni objekat CENTAR 3 nalazi se u lici VOJVODE SINĐELIĆA. U neposrednoj blizini objekta nalazE se Osnovna škola SVETI SAVA i VISOKA MEDICINSKA ŠKOLA ZDRAVSTVA. Idealan položaj stambenog objekta CENTAR 3 ogleda se upravo u njegovoj blizini obrazovnim ustanovama, tako da predstavlja odlično mjesto za stanovanje i školovanje.

Opširnije...

Stambeno-poslovni objekat CENTAR II

Novi Stambeno-poslovni objekat CENTAR 2 nalazi se u lici SRPSKIH SOKOLOVA. U neposrednoj blizini objekta nalazi se Osnovna škola VUK STEFANOVIĆ KARADŽIĆ i SAOBRAĆAJNI FAKULTET. Idealan položaj stambenog objekta CENTAR 2 ogleda se upravo u njegovoj blizini obrazovnih ustanova , tako da predstavlja odlično mjesto za stanovanje i školovanje.

Opširnije...

Stambeno-poslovni objekat CENTAR I

Novi Stambeno-poslovni objekat CENTAR 1 nalazi se u lici KRALJA PETRA I kod DOBOJINVESTA. U neposrednoj blizini objekta nalazi se prostran parking i novootvoreni tržni centar ĐURIĆ. Idealan položaj stambenog objekta CENTAR I ogleda se upravo u njegovoj centralnoj poziciji; blizini gradske administracije, gradskog parka, kulturnih i sportskih sadržaja... , tako da predstavlja najfrekventniji dio grada tokom godine.

Opširnije...

Stambeno-poslovni objekat CENTAR

Stambeno-poslovni objekat CENTARnalazi se u glavnoj ulici SVETOG SAVE. Objekat je završen i izvršen je tehnički prijem objekta. U neposrednoj blizini objekta nalazi se prostran parking i novootvoreni tržni centar ĐURIĆ. Idealan položaj stambenog objekta CENTAR ogleda se upravo u njegovoj centralnoj poziciji; blizini gradske administracije, gradskog parka, kulturnih i sportskih sadržaja... , tako da predstavlja najfrekventniji dio grada tokom godine.

Opširnije...

Stambeno poslovni objekat Centar 6

Novi Stambeno-poslovni objekat CENTAR 6 nalazi se u u završnoj fazi izgradnje te sa sigurnošću možemo kazati da će objekat biti završen u predviđenom roku.